En. Goh adalah seorang peniaga eksport kenderaan sebelum membuka restoran Awagyu. Beliau juga telah memiliki restoran Thai yang terkenal, iaitu Carabao, sejak tahun 2002.
En. Goh mempunyai visi untuk membawa cara makan Wagyu yang berkualiti dan sihat terus dari ladang ke pengguna di Malaysia. Beliau berjaya mendapatkan lesen untuk mengimport Wagyu dari Tokushima dan Kumamoto di Jepun.
Seperti Wagyu, En. Goh juga berusaha untuk membawa lebih banyak hasil laut yang berkualiti tinggi dari Jepun, menyediakan makanan laut yang terbaik untuk pelanggan.
En. Goh percaya bahawa tiada apa yang mustahil, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Lihat pencapaian beliau!
Tukang masak Eric mempunyai lebih 17 tahun pengalaman memasak di Malaysia, Singapura dan United Kingdom. Beliau pernah bekerja sebagai tukang masak utama di Marina Bay Sands Singapura dan beberapa restoran Jepun. Beliau pakar dalam masakan Jepun, terutamanya makanan laut dan sushi.
Untuk menjadikan restoran Awagyu sebagai restoran yang terkemuka, tukang masak Eric dan pasukan telah dilatih oleh pakar dari Jepun dan Malaysia dalam teknik penyediaan dan masakan Wagyu.
Tukang masak Eric bersemangat dalam masakan, gabungan makanan, resepi baharu dan hidangan kreatif. Beliau terus bersedia untuk peluang yang lebih besar dan tidak pernah berhenti belajar.
Nantikan menu yang lebih menarik dan hidangan yang disediakan oleh tukang masak Eric!